Portret

Een mooi portret van je vader, moeder, opa of oma in hun eigen omgeving? Vastgelegd zoals zij zijn. Omdat zij zoveel voor jou betekenen. Ik vind het belangrijk dat er van iedereen een goed portret bestaat. Voorafgaand aan de fotoshoot stuur ik een korte vragenlijst om jullie alvast beter te leren kennen. Onder het genot van een kopje thee, kletsen we gezellig en maak ik ondertussen mooie, unieke, pure, waardevolle foto's. Op een rustige, fijne, unieke manier vastgelegd.

125,-

BOEK NU

Contact

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Organisaties met een missie

Ik werk ook graag voor organisaties met een missie die de wereld mooier willen maken: achter elk bedrijf schuilt een verhaal. Of je nu fotografie zoekt voor een magazine, boek, portretten voor op je website of meer behind the scenes van jullie dagelijkse werk. Ik help je graag dat verhaal te vertellen door echte en pure beelden.

 

Stichting de Iris in Vianen & Driessen groep

Driessen groep benaderde mij voor een foto project in een kunstboek met betekenisvol maatschappelijk werk. Fotograferen in de zorg vind ik heel waardevol, omdat je de mensen die je fotografeert een mooie dag bezorgt. Ik houd ervan om mensen te leren kennen en om iets voor hen te kunnen betekenen. Dit was een opdracht naar mijn hart!

Chat openen
Hi! Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?