Hi,

ik ben gyselle

Mijn naam is Gyselle (27) en ik leg met veel liefde en passie verhalen vast.  Ik ben opgegroeid samen met mijn vier broers en ouders in een mooi dorpje in de Alblasserwaard: Tienhoven aan de Lek. Momenteel woon ik samen met mijn vriend in een knus appartementje in Gorinchem en verhuizen in 2024 naar Ameide.​ Ook heeft Tomas mij ten huwelijk gevraagd en hopen wij in mei 2024 te trouwen. Verder wordt ik erg gelukkig van: volleyballen, wandelen in prachtige natuurgebieden, bloemen, het goudenuurtje, samen zijn met vrienden en familie.

Fotografie kwam voor mij niet uit de lucht vallen. Ik fotografeer sinds 2016 bruiloften en gezinnen. Ik heb de opleiding Grafisch Lyceum (Grafisch Vormgeven) en Fotovakschool (Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie) afgerond. Tijdens de fotografie opleiding ben ik gespecialiseerd in documentaire fotografie. Ik hou ervan om een totaal plaatje af te leveren door middel van een mooie afdruk of album te maken waarbij je de fotoshoot helemaal opnieuw ervaart.

Ik ben geduldig, sociaal, rustig, flexibel, enthousiast en creatief. Mijn bruidsparen en gezinnen zijn open, nuchter en genieten. Ik houd van de diepgang op bruiloften en zoek daarom verbinding met het bruidspaar/gezinnen. Ik leg jullie unieke verhaal vast en zorg ervoor dat dit mooi wordt vastgelegd met spontane opdrachtjes. Ik probeer er voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, ik vind het belangrijk dat je jezelf herkent in de foto's en de connectie voelt bij het terug kijken van de beelden. Mijn foto's zijn warm, vrolijk, puur, kleurrijk, natuurlijk, verhalend.

Feitjes

Contact

Chat openen
Hi! Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?