JULLIE VERHAAL OP EEN PURE, LIEFDEVOLLE EN UNIEKE MANIER VASTGELEGD.

Verhalende, pure, kleurrijke, warme, ongeposeerde bruiloft foto's.

Beelden die jullie liefde laten zien, spontaan en eerlijke momenten. Fotografie voor bruidsparen die zich willen herinneren hoe momenten voelden. De bruiloft is de mooiste dag uit jullie leven. Jullie zien er op je mooist uit en zijn omringd met mensen die voor jullie erg belangrijk zijn. Het is een dag om nooit te vergeten en daarom verdiend dit om op zijn mooist vastgelegd worden.

Naast de belangrijke momenten zoals de first look en het ja-woord zijn het juist de kleine dingen die zoveel waard zijn: die liefdevolle blik, de onderonsjes of de betekenisvolle hand, ik leg jullie vast zoals jullie zijn op een verhalende en eerlijke manier. Ik probeer zo min mogelijk te regisseren, maar de dag gewoon vast te leggen zoals hij is. Daarbij hoor ik vaak dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment.

Ik ben een rustige, nuchtere, gezellige, creatieve fotograaf die houd van het fotograferen van verhalen groot of klein op een spontane verhalende manier.

Ik ben afgestudeerd als documentaire portretfotograaf en weet hoe ik de unieke verhalen van mensen vertel door middel van beeld.

Voordat ik ook maar een foto maak, leer ik jullie graag kennen. Het hebben van een klik vind ik erg belangrijk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kletsen we gezellig over jullie, mij als fotograaf en jullie bruiloft, planning en wensen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

investering

De prijzen voor bruidsfotografie starten bij €1597,- voor 6 uur fotografie. Dit is inclusief minimaal 250 resultaten, BTW en een gratis
mini album. Excl. reiskosten.

Het is mogelijk om een luxe trouwalbum erbij te bestellen en pakket te kiezen met meer of minder fotografie uren.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

01

02

03

04

Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in.

PLAN EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK IN.

akkoord offerte en voldoe aanbetaling.

Jullie bruiloft staat gereserveerd!

Een kennismaking kan in een restaurant of bij mij thuis. We leren elkaar kennen en nemen alvast de bruiloft door. Ook laat ik jullie verschillende demo albums zien.

Op basis van de geboekte uren stel ik een passende offerte op. Zodra de aanbetaling is voldaan ben ik officieel jullie trouwfotograaf!

Wanneer alle voorstaande punten zijn voldaan, staat jullie bruiloft gereserveerd in mijn agenda. Uiteraard houden we contact. We bellen een paar weken voor de bruiloft om alles nog eens door te nemen. Laten we er een geweldige dag van maken!

Wie zijn jullie, hoe kennen jullie elkaar, waar trouwen jullie, hoe ziet de bruiloft eruit? Ik wil zoveel mogelijk weten.