JULLIE VERHAAL OP EEN PURE, LIEFDEVOLLE EN UNIEKE MANIER VASTGELEGD.

Verhalende, pure, kleurrijke, warme, ongeposeerde bruiloft foto's.

Jullie zijn ongetwijfeld druk bezig met alle voorbereidingen rondom de bruiloft! Een prachtige jurk, een leuke trouwambtenaar en een geweldige trouwlocatie. Wat een heerlijk vooruitzicht! De bruiloft is de mooiste dag uit jullie leven. Jullie zien er op je mooist uit en zijn omringd met mensen die voor jullie erg belangrijk zijn. Het is een dag om nooit te vergeten en daarom verdiend dit om op zijn mooist vastgelegd te worden.

Het is mijn missie om beelden te vangen die jullie liefde laten zien, ongedwongen en puur zijn. De beelden die ik maak vertellen een verhaal; jullie verhaal! Met mijn beelden wil ik jullie terug brengen naar het moment, zodat je kan herinneren hoe de momenten voelden. Naast de belangrijke momenten zoals de first look en het ja-woord zijn het juist de kleine tussendoor momentjes die zoveel waard zijn: die liefdevolle blik, de onderonsjes of de betekenisvolle hand, ik leg jullie vast zoals jullie zijn op een verhalende en eerlijke manier. Een bruiloft draait voor mij niet om het maken van de perfecte foto, maar om de sfeer en het gevoel van de dag. Ik probeer zo min mogelijk te regisseren, maar de dag gewoon vast te leggen zoals hij is. Daarbij hoor ik vaak dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment.

Ik ben een rustige, nuchtere, gezellige, creatieve fotograaf die houd van het fotograferen van verhalen groot of klein op een spontane verhalende manier.

Ik ben afgestudeerd als documentaire portretfotograaf van de Fotovakschool en weet hoe ik de unieke verhalen van mensen vertel door middel van beeld.

Om jullie bruiloft op deze manier vast te leggen is het voor mij ontzettend belangrijk om een oprechte klik met jullie te hebben en leer ik jullie graag middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek beter kennen. Tijdens dit gesprek kletsen we gezellig over jullie, mij als fotograaf en jullie bruiloft, planning en wensen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en vier graag de liefde met jullie mee!

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

investering

De prijzen voor bruidsfotografie starten bij €1597,- voor 6 uur fotografie. Dit is inclusief minimaal 300 resultaten, uitgebreide preview (binnen 48 uur), BTW en een gratis mini album en twee uitgebreide gesprekken (kennismaking + puntjes op de i) en mega enthousiaste fotograaf die graag met jullie meedenkt!

Elk pakket is volledig te personaliseren. Willen jullie mij voor minder of meer uren boeken? Een upgrade naar een luxe trouwalbum of het bijvoorbeeld een pre-wedding shoot? Dat kan natuurlijk! We kijken samen naar wat het beste past bij jullie.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

WIJ ZIJN EEN

MATCH ALS...

Jullie veel waarde hechten aan ongedwongen en authentieke beelden die ècht het verhaal van jullie dag vertellen. Gewoon precies zoals het was!

Jullie op zoek zijn naar een betrokken fotograaf, die zich makkelijk spiegelt aan het gezelschap en oog heeft voor details, de momenten en sfeer om jullie dag op een pure, fijne, verhalende manier vast te leggen.

Jullie deze dag op geheel eigen manier willen vormgeven. Zolang het past bij jullie!

De liefde bij jullie centraal staat! Jullie zijn open en genieten volop van jullie dag!

WIJ WILLEN KENNISMAKEN!

01

02

03

04

Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in.

PLAN EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK IN.

akkoord offerte en voldoe aanbetaling.

Jullie bruiloft staat gereserveerd!

Een kennismaking kan gezellig in een restaurantje of bij mij thuis. We leren elkaar kennen en nemen alvast de bruiloft door. Uiteraard geef ik alvast wat tips, ook laat ik jullie verschillende demo albums zien.

Op basis van de geboekte uren stel ik een passende offerte op. Zodra de aanbetaling is voldaan ben ik officieel jullie trouwfotograaf!

Wanneer alle voorstaande punten zijn voldaan, staat jullie bruiloft gereserveerd in mijn agenda. Uiteraard houden we contact. We bellen een paar weken voor de bruiloft om alles nog eens door te nemen. Laten we er een geweldige dag van maken en onvergetelijke, waardevolle, mooie foto's!

Wie zijn jullie, hoe kennen jullie elkaar, waar trouwen jullie, hoe ziet de bruiloft eruit? Ik vind het fijn om jullie te leren kennen en wil daarom alvast zoveel mogelijk weten.

Jullie bruiloft vastleggen?

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
Chat openen
Hi! Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?