Wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot.

Ik hou van het vastleggen van kleine en grote verhalen.
Jullie unieke connectie, liefde en vooral plezier leg ik graag op een ongedwongen pure manier vast.

Meer weten over de fotoshoot?

Klik hieronder verder voor meer informatie.

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

JA! IK WIL GRAAG ONGEDWONGEN, VERHALENDE, LIEFDEVOLLE FOTO'S.

Boek JOUW SHOOT

Cadeaubon

Hoe gaat dat in zijn werk?

Kies welke fotoshoot of welk bedrag je cadeau wilt geven en ik zorg dat je de cadeaubon thuis krijgt gestuurd of gebracht, zodat je die zelf kan geven.

Zoek je een origineel & leuk cadeau om te geven, bestel dan een cadeaubon!

Heb je binnenkort een babyshower, is je vrouw of vriendin zwanger, zijn opa & oma bijna jarig of je ouders zoveel jaar getrouwd? Een blijvende herinnering is een mooi cadeau om te krijgen en erg leuk om te geven.

‚Äč

CONTACT

Extra's bij jullie fotoshoot

Foto afdrukken

Foto album

Faq

De foto's worden afgeleverd in een online galerij. Je krijgt hiervoor van mij een link via de mail. In deze galerij kun je alle foto's inzien, je favorieten aangeven die ik zorgvuldig bewerk en via deze weg kun je de foto's downloaden. Ook kun je via deze link de foto's kiezen voor in het album of om af te laten drukken.

Hoe worden de foto's afgeleverd?

Voor een bruiloft is de levertijd maximaal 2-3 maanden. Voor fotoshoots ligt de levertijd op maximaal 2 weken voor de selectie en 2 weken voor de bewerking, in totaal een maand.

Hoe lang duurt het voordat wij de foto's ontvangen?

Ik kan mij deze gedachte heel goed voorstellen. Zelf weet ik vaak ook niet goed wat ik moet doen als ik op de foto gezet word. Daarom is het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen tijdens de shoot. En geloof mij: dat gaat sneller dan je denkt. Ik hoop zo jou/jullie een vertrouwd gevoel te geven, zodat jij jezelf durft te zijn voor de camera. Om dit gemakkelijker te maken, maak ik tijdens m'n shoots veel gebruik van korte opdrachtjes om echte reacties en emoties uit te lokken. Hierdoor sta jij niet gemaakt op de foto, maar zoals je echt bent!

Ik ben/wij zijn heel ongemakkelijk voor de camera.

Chat openen
Hi! Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?