Loveshoot, gezinsshoot en familieshoot

Het is zo waardevol om de connectie, liefde en het plezier tussen jullie vast te leggen voor later. Ontspannen en niet geposeerd, zoals jullie echt zijn. Lekker rennen, vliegen, knuffelen, kietelen. Ik geef kleine spontane opdrachtjes, zodat jullie jezelf herkennen in de foto's. Ook maak ik foto’s van de tussendoor momentjes, want die zijn zo waardevol, uniek en puur! De locatie mogen jullie zelf uitkiezen: bij water, weiland, bos, duinen of een plek waar jullie graag komen/mooie herinnering aan hebben. Willen jullie een activiteit doen tijdens de fotoshoot? Super leuk! Voetballen, muziek maken, varen, vliegeren, fietsen, skaten, touren, picknicken? Niets is te gek, als het maar bij jullie past!

Boek nu!

Gezinsshoot/
familieshoot

297,-

Tot 5 personen (1 huishouden)

20 resultaten zorgvuldig bewerkt

Zelf keuze via Pixieset

Excl. reiskosten (0,40 ct per km)

Incl. BTW & Mini album (vanaf sept. 2022)

Upgrade mogelijk:

- Meer foto's

- Groter album/Afdrukken

- Meer personen: 15,- per persoon

Loveshoot/

zwangerschapsshoot

Boek nu!

Day in the life

Ook wel documentaire familiefotografie genoemd. Geen geposeerde foto’s, maar de alledaagse momentjes; wakker worden, ontbijten, spelen, voorlezen, kletsen, vallen en alles wat er bij hoort. Jullie eigen ritueeltjes en gewoonten, al die dingen die jullie uniek maken. Momenten die eigenlijk zo dierbaar, uniek en bijzonder zijn. Het resultaat is een prachtige reportage vol met persoonlijke en tastbare herinneringen. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Ouderen portret

Een portret van je opa of oma in hun eigen omgeving, echt zoals zij zijn. Omdat zij zoveel voor jou betekenen. Onder het genot van een kopje thee maak ik een gezellig praatje om hem/haar te leren kennen en maak ik ondertussen unieke waardevolle foto's. Op een rustige, fijne, gezellige manier.

Day in the life

Vanaf 2 uur fotografie

50 resultaten zorgvuldig bewerkt

Zelf keuze via Pixieset

Incl. BTW & Excl. reiskosten (0,40 ct per km)

Upgrade mogelijk:

Album/afdrukken of fotografie uren bij boeken

497,-

Boeken!

ouderen portret

0,5 uur fotografie

1 of 2 personen

Locatie: eigen omgeving

5 resultaten zorgvuldig bewerkt

+ Incl. BTW & Excl. reiskosten (0,40 ct per km)

Foto afdrukken mogelijk

97,-

Boeken!

VEELGESTELDE

VRAGEN