Trouw foto's vol unieke en liefdevolle herinneringen

Pure, kleurrijke, warme, ongeposeerde bruiloft foto's in omgeving de Gorinchem, Dordrecht, Alblasserwaard.

Beelden die jullie liefde laten zien, spontaan en eerlijke momenten. Fotografie voor bruidsparen die zich willen herinneren hoe momenten voelden. De bruiloft is de mooiste dag uit jullie leven. Jullie zien er op je mooist uit en zijn omringd met mensen die voor jullie erg belangrijk zijn. Het is een dag om nooit te vergeten en daarom verdiend dit om op zijn mooist vastgelegd worden.

Naast de belangrijke momenten zoals de first look en het ja-woord zijn het juist de kleine dingen die zoveel waard zijn: die liefdevolle blik, de onderonsjes of de betekenisvolle hand, ik leg jullie vast zoals jullie zijn op een verhalende en eerlijke manier. Ik probeer zo min mogelijk te regisseren, maar de dag gewoon vast te leggen zoals hij is.Daarbij hoor ik vaak dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment.

Ik ben een rustige, nuchtere, gezellige, creatieve fotograaf die houd van het fotograferen van verhalen groot of klein op een spontane verhalende manier.

Ik ben afgestudeerd als documentaire portretfotograaf en weet hoe ik de unieke verhalen van mensen vertel door middel van beeld.

Voordat ik ook maar een foto maak, leer ik jullie graag kennen. Het hebben van een klik vind ik erg belangrijk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kletsen we gezellig over jullie, mij als fotograaf en jullie bruiloft, planning en wensen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

BEKIJK PORTFOLIO

investering

De prijzen voor bruidsfotografie starten bij €1597,- voor 6 uur fotografie. Dit is inclusief minimaal 250 resultaten, BTW en een mini album. Excl. reiskosten.

Upgrade mogelijk: een luxe trouwalbum en/of meer fotografie uren.