VOOR NUCHTERE lovebirds DIE HUN VERHAAL
OP EEN EIGEN WIJZE WILLEN LATEN VASTLEGGEN.

Hee lovebirds!

Vinden jullie het belangrijk dat je liefdesverhaal en connectie op jullie eigen unieke pure wijze wordt vastgelegd? Dan zijn wij een match!

Als je bang bent dat je tijdens de fotoshoot vooral naar de lens moet kijken, dan heb je het mis. Ik geef jullie tijdens de fotoshoot kleine opdrachtjes die zorgen voor een ongedwongen sfeer en echte emotie. Een fotoshoot is vooral gezellig en relaxed. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke activiteit doen die bij jullie past. Bijvoorbeeld pizza eten, wijntje drinken, naar het strand, ijsje halen, volleyballen, schilderen, gitaar spelen, varen, kamperen, noem maar op! Ook kun je de fotoshoot persoonlijk maken door naar de plek te gaan waar jullie graag komen. Daarnaast stuur ik een korte vragenlijst voorafgaand aan de shoot om jullie alvast beter te leren kennen.

Ik vind het belangrijk dat jij jezelf echt

herkent in de foto's.

LOVESTORIES

€275

Voor verliefde stelletjes en zwangerschapsshoot. Samen zoeken we een locatie uit die bij jullie past. Ik geef kleine opdrachtjes; wandelen, kletsen, knuffelen en vooral genieten. Ik zorg ervoor dat ik alle spontane momenten vastleg.

Wil je je fotoshoot nog persoonlijker maken? Dat kan door tijdens de fotoshoot een date te organiseren. Ga bijvoorbeeld lekker picknicken aan het strand of een ijsje halen bij je favoriete ijssalon. Door middel van een kleine vragenlijst help ik je hiermee verder en leer ik jullie alvast beter kennen.

Wat krijgen we?

Een online galerij met 15 resultaten zorgvuldig bewerkt. Deze foto's mag je zelf uitkiezen via een online beveiligde omgeving. Ook krijg je een mini album cadeau met jullie favorieten (15x15 cm, 15 pagina's).

Incl. BTW & Excl. Reiskosten (0,40 ct per km)

BOEK NU

Contact

Chat openen
Hi! Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?