Loveshoot in Soester Duinen

Deze twee leukerds, Dirk-Jan en Michelle mocht ik tijdens de loveshoot fotograferen op een van de mooiste plekken die ik ken; de Soesterduinen. Het was een prachtige en gezellige avond met een mooi gouden uur.

Met zโ€™n drieรซn zijn we lekker een stuk gaan wandelen, ik gaf kleine leuke opdrachtjes. Op die manier hebben we spontane en ongedwongen momenten kunnen vastleggen. Precies waar ik van hou en voor sta als fotograaf, de pure momenten. Geen clichรฉ foto’s of geposeer, maar gewoon jezelf. Dat is toch het aller mooist?

Een fotoshoot in de Soesterduinen is een dikke aanrader. Je hebt er zoveel mooie plekjes! Mega uitgestrekte duinen, mooie gekleurde heide, bos en een klein stukje rijden heb je de stoere Vliegbasis wat een mooie afwisseling is. Voor ieder wat wils voor een toffe fotoshoot. Ik kom er erg graag als fotograaf: genieten!

SHARE THIS STORY
Chat openen
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?