Loveshoot aan de Maas

Deze twee knapperds, Jeroen en Arianne mocht ik tijdens de loveshoot fotograferen aan de Maas (Brabant). Zij hebben een foto locatie gekozen die bij hun past. Ze komen er heel graag en drinken dan graag een wijntje.

Met z’n drieën zijn we lekker een stuk gaan wandelen, trokken zij een wijnfles open en ondertussen gaf ik kleine leuke opdrachtjes. Op die manier hebben we spontane en ongedwongen momenten kunnen vastleggen. Precies waar ik voor sta als fotograaf, de pure momenten vangen en jullie verhaal vertellen door middel van foto’s. Geen cliché foto’s of geposeer, maar gewoon jezelf. Foto’s waarin jullie je herkennen, dat is toch het aller mooist?

Een fotoshoot met een kleine activiteit die echt bij jullie past is een dikke aanrader. Jullie verhaal is uniek en dat is juist zo mooi en waardevol om vastgelegd te hebben en dat doe ik met liefde!

Chat openen
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?