GEZINSSHOOT LANGS DE LEK

Deze lieve familie mocht ik tijdens de gezinsshoot fotograferen op een van de mooiste plekken in de Alblasserwaard: langs de Lek in Lexmond (Tussen Vianen en Ameide). Het was een hele gezellige middag en wat een geluk hadden wij dat de lucht zo mooi was en het licht zo zacht: de grote voordelen van een herfst- of wintershoot.

Met zโ€™n allen zijn we lekker een stuk gaan wandelen, ik gaf kleine leuke opdrachtjes, zodat iedereen zich op hun gemak voelt. Op die manier hebben we spontane en ongedwongen momenten kunnen vastleggen. Precies waar ik van hou en voor sta als fotograaf, de pure momenten. Geen clichรฉ fotoโ€™s of geposeer, maar gewoon jezelf. Dat is toch het aller mooist?

Langs de Lek fotografeer ik regelmatig en geniet daar erg van. Ik ben er namelijk opgegroeid, maar dan een dorp verder op: Tienhoven aan de Lek (Utrecht). Ik vind deze locatie een dikke aanrader. Het strand, het water, de mooie weilanden.

SHARE THIS STORY
Chat openen
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?