Het is zo waardevol om de connectie, liefde en het plezier tussen jullie vast te leggen voor later. Ontspannen en niet geposeerd, zoals jullie echt zijn. Lekker rennen, vliegen, knuffelen, kietelen. Ik geef kleine spontane opdrachtjes, zodat jullie jezelf herkennen in de foto's. Ook maak ik foto’s van de tussendoor momentjes, want die zijn zo waardevol, uniek en puur! De locatie mogen jullie zelf uitkiezen: bij water, weiland, bos of een plek waar jullie graag komen/mooie herinnering aan hebben. Daarnaast stuur ik een korte vragenlijst voorafgaand aan de shoot om jullie alvast beter te leren kennen. Willen jullie een activiteit doen tijdens de fotoshoot? Super leuk! Voetballen, muziek maken, varen, vliegeren, fietsen, skaten, touren, picknicken, ijsje eten met elkaar? Niets is te gek, als het maar bij jullie past!

LIEVE WOORDEN

Gezin

€297

Voor kleine gezinnen tot 5 personen. Samen zoeken we een locatie uit die bij jullie past. Ik geef kleine opdrachtjes; rennen, kietelen, knuffelen en vooral genieten. Ik zorg ervoor dat ik alle spontane momenten vastleg. Door middel van een kleine vragenlijst maak je de fotoshoot nog persoonlijker.

Wil je je fotoshoot nog persoonlijker maken? Dat kan door een gezamenlijke hobby of tijdens de fotoshoot een leuk uitje te organiseren. Ga bijvoorbeeld lekker picknicken aan het strand of een ijsje halen bij je favoriete ijssalon. Door middel van een kleine vragenlijst help ik je hiermee verder en leer ik jullie alvast beter kennen.

Wat krijgen we?

Een online galerij met 20 resultaten zorgvuldig bewerkt. Deze foto's mag je zelf uitkiezen via een online beveiligde omgeving. Ook krijg je een gratis mini album met jullie favorieten beelden (15x15cm, 15 pagina's).

Incl. BTW & Excl. Reiskosten (0,40 ct per km)

BOEK NU

Familie

€375,-

Voor grote en samengestelde families. Bijvoorbeeld voor een fotoshoot met opa en oma, kinderen en kleinkinderen. Ik geef kleine opdrachtjes, voor spontane momenten tussen jou en je familieleden.

Wat krijgen we?

Een online galerij met 25 resultaten zorgvuldig bewerkt. Deze foto's mag je zelf uitkiezen via een online beveiligde omgeving.

Incl. BTW & Mini album (15x15, 15 pagina's)

Excl. Reiskosten (0,40 ct per km)

Bovenstaande prijs is incl. 8 personen.

€15 p.p extra boven de 8 personen.

BOEK NU

Contact

Chat openen
Hi! Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?