DAY IN THE LIFE

Ook wel documentaire familiefotografie genoemd. Ontspannen & niet geposeerd, 100% jullie zelf. Foto's van de alledaagse momentjes: wakker worden, ontbijten, spelen, voorlezen, kletsen, vallen en alles wat er bij hoort. Jullie eigen ritueeltjes en gewoonten, al die dingen die jullie uniek maken. Momenten die eigenlijk zo dierbaar, uniek en bijzonder zijn. Het resultaat is een prachtige reportage vol met persoonlijke en tastbare herinneringen. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Willen jullie een activiteit doen tijdens de reportage? Super leuk! Hebben jullie een plek waar jullie graag komen/mooie herinnering aan hebben? Bijvoorbeeld naar het strand, de speeltuin, de kinderboerderij, voetballen, muziek maken, varen, iets bakken, vliegeren, fietsen, skaten, touren, picknicken, ijsje halen? Niets is te gek, als het maar bij jullie past! Daarnaast stuur ik een korte vragenlijst voorafgaand aan de shoot om jullie alvast beter te leren kennen.

Deze shoot is ook geschikt als kraamshoot. Jullie kersverse baby voeden, badderen, knuffelen tijdens de reportage? Wanneer ik bij jullie langskom voor een kraamshoot neem ik alle tijd en rust. Ik heb een grote liefde voor details, ze maken jullie verhaal compleet! Een fotoshoot die voor iedereen ontspannen is, met als resultaat hele waardevolle mooie foto's.

Day in the life: mini

Day in the life: dagdeel

BOEK NU

BOEK NU

LIEVE WOORDEN

Contact

Chat openen
Hi! Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?