Day in the Life Ole

Dag uit het leven van Ole!

Wat heb ik ontzettend genoten van deze fotoshoot, omdat ik dit het liefste doe: echte verhalen vastleggen. Zo mocht ik die kleine dagelijkse momenten vastleggen van dit lieve gezin; van koekjes bakken, banjeren in de speeltuin, dansen in de woonkamer met mama, voetballen in de tuin met papa, tot het voorlezen voor slapen gaan.

Een Day In The Life Reportage is anders: niks moet, alles mag. Het is een foto serie van hoe jullie dagelijkse dag er uitziet, een dag waarop ik toevallig een dagje meeliep. Samen gieren van het lachen, koekjes bakken, naar de speeltuin, boekje voorlezen, racen naar zwemles, de struggles bij het tanden poetsen, een snoet vol eten, een huilbui om niets, jullie eigen ritueeltje voor het slapen gaan… Kleine momenten en vaak zo vluchtig. Precies zoals jullie zijn.

Wil je ook zo’n unieke verhalende reportage? Neem gerust contact met mij op, ik kan niet wachten om jullie verhaal vast te leggen!