Buiten trouwen Green Village Nieuwegein

Wat een fantastische bruiloft van Jelle en Larissa! Ik ontzettend genoten.

De dag begon gezellig en relaxed in Zoetermeer waar Larissa haar make-up en haren werd verzorgd omringd door haar moeder en zus. Jelle werd bij zijn ouders thuis geholpen door zijn vader en broertje.

Hierna volgde de first look, maar het was geen standaard first look. Namelijk op de Soesterse Duinen, waarna ook de trouwreportage volgde. Wat een mooie locatie en fijne spontane bruiloft foto’s. Jelle & Larissa hadden nog een andere wens, namelijk even langs de McDonald’s voor een snack. Wat een gave en unieke foto’s zijn dit geworden; trouwfoto’s die echt hun verhaal vertelt.

De ceremonie vond buiten plaats op een prachtige trouw locatie: Green Village in Nieuwegein (Utrecht). Ontzettend veel geluk als fotograaf, want je kan echt de mooiste plaatjes vangen tijdens een ceremonie buiten. Het was hele mooie, persoonlijke en leuke ceremonie met humor (check de bloemen-jongens, hilarisch!) De liefde spatte er echt vanaf.

De bruiloft sloten we af met een korte golden-hour shoot; grote liefde hiervoor. Verder werd het bruidsboeket gegooid. Tip; check even de reactie van haar vriendin, goud!

SHARE THIS STORY