Buiten trouwen Green Village Nieuwegein

Wat een fantastische bruiloft van Jelle en Larissa! Ik ontzettend genoten; deze dag was echt vol prachtige unieke momenten.

De dag begon gezellig en relaxed in Zoetermeer waar Larissa haar make-up en haren werd verzorgd omringd door haar moeder en zus. Jelle werd 5 minuten verderop thuis bij zijn ouders geholpen door zijn vader en broertje.

Hierna volgde de first look, maar het was geen standaard first look. Namelijk midden op de Soesterse Duinen, waarna ook de trouwreportage volgde. Wat een mooie locatie en fijne spontane bruiloft foto’s. Jelle & Larissa hadden nog een andere wens, namelijk even langs de McDonald’s voor een snack en foto’s. Zij komen hier graag en het kon daarom niet ontbreken op deze belangrijke dag. Wat een gave en unieke foto’s zijn dit geworden; trouwfoto’s die echt hun verhaal vertelt.

De ceremonie vond buiten plaats op een prachtige trouw locatie: Green Village in Nieuwegein (Utrecht). Ontzettend veel geluk als fotograaf, want je kan echt de mooiste plaatjes vangen tijdens een ceremonie buiten. Het was hele mooie, persoonlijke en leuke ceremonie met humor (check de bloemen-jongens, hilarisch!) De liefde spatte er echt vanaf. Daarna volgde uiteraard het taart moment, felicitaties en het diner. Deze waren allemaal vol mooie persoonlijke, intieme momenten. Daar gaat mijn fotografen-hart sneller van kloppen!

De bruiloft sloten we af met een korte golden-hour shoot; grote liefde hiervoor. Verder werd het bruidsboeket gegooid. Tip; check even de reactie van haar vriendin, goud!

SHARE THIS STORY
Chat openen
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?