Bloemen fotoshoot in de Pluktuin

Ik geniet enorm van de vrolijke kleuren en geuren van de bloemenzee in de pluktuin. Daarom organiseer ik eenmalig in augustus minishoots in de pluktuin in Gorinchem! (Datum volgt)

Terwijl jij een boeket plukt in de pluktuin, maak ik ondertussen mooie foto’s. Niet geposeerd, maar spontaan. Tijdens de shoot geef ik kleine leuke opdrachtjes voor vrolijke ontspannen foto’s.

De minishoots zijn bedoeld voor kleine groepen. Portretten voor je onderneming of kom je gezellig samen met een vriend(in), moeder, dochter, zus, tante, oma, gezinnetje?

De fotoshoot duurt 20 minuten en de kosten zullen hiervoor 125 euro zijn. De locatie is Gorinchem, precieze locatie (en tijdstip) ontvang je bij het boeken van de fotoshoot.

Binnen 2 weken ontvang je een grote selectie foto’s waaruit je 10 foto’s mag kiezen die ik zorgvuldig bewerkt en verstuur via WeTransfer.

Tijdslot:
19:00-19:20
19:20-19:40
19:40-20:00
20:00-20:20
20:20-20:40
20:40-21:00

Zie ik jullie tussen de bloemen?

Let er wel op dat er beperkt plek is, dus wacht niet te lang met het reserveren van je plek. Heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje naar gyselle@bellefotografie.nl of neem contact op met mij via de contact pagina.

 

* Voor dit event wordt de pluktuin gehuurd, dus er zullen geen andere bezoekers aanwezig zijn. De huur van de locatie is in de prijs inbegrepen.

* Een boeket is niet inbrepen. Je kunt vanaf 10 euro (contant betalen) een prachtig boeket plukken.

* Kleding tip: (roest) bruin, beige, (oud/licht)roze, lila, donker rood, wit, donker of licht blauw.