Over Gyselle

Mijn naam is Gyselle en ik leg met veel liefde en passie verhalen vast. Verder wordt ik erg gelukkig van: volleyballen, wandelen in prachtige natuurgebieden, bloemenvelden spotten, het goudenuurtje, heldere sterrenhemel, luisteren naar verhalen en het vastleggen daarvan. Ik ben opgegroeid samen met mijn vier broers en ouders in een mooi dorpje langs de Lek. Momenteel woon ik samen met mijn vriend in een knus appartementje in Gorinchem en hopen ooit terug te verhuizen naar de Ablasserwaard.​ Wist je dat de naam ‘Belle Fotografie‘ voortkomt uit dat ‘Belle’ het koosnaampje van mijn moeder is voor mij?

Fotografie kwam voor mij niet uit de lucht vallen. Ik fotografeer ondertussen al 6 jaar bruiloften en gezinnen. Ik heb de opleiding Grafisch Vormgeven en Fotovakschool afgerond. Ik hou ervan om een totaal plaatje af te leveren door middel van een mooie afdruk of album te maken waarbij je de fotoshoot helemaal opnieuw ervaart. Tijdens de HBO opleiding aan de Fotovakschool (Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie) merkte ik dat ik graag maatschappelijke verhalen wil vastleggen met diepang door een band op te bouwen met de geportreteerde.

Ik ben geduldig, felxibel, enthousiast en artistiek. Mijn bruidsparen/gezinnen zijn open, nuchter, ruimdenkend en genieten. Ik hunker naar de diepgang op bruiloften en zoek daarom verbinding met het bruidspaar/gezinnen. Ik leg jullie unieke verhaal vast en zorg ervoor dat dit mooi wordt vastgelegd met spontane opdrachtjes op de juiste momenten. Ik probeer er echt voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Tastbaar en vereeuwigd.